Over Ons

Welkom bij Gespierd Lichaam! Wij zijn een groep enthousiaste fitnessfanaten die graag onze kennis en ervaring met jou willen delen. Of je nu net begint met fitness of al een ervaren sporter bent, wij hebben tips en oefeningen die geschikt zijn voor iedereen.

Wie zijn wij?
Gespierd Lichaam bestaat uit een groep van fitnessenthousiastelingen, professionele trainers en voedingsdeskundigen die allemaal hetzelfde doel hebben: jou helpen om een gezonde levensstijl te behoden en je fitnessdoelen te bereiken door middel van een goede voeding, supplementen en trainingen.

Door onze collectieve jarenlange ervaring en onderzoek weten we dat het behouden van een gezonde levensstijl soms uitdagend kan zijn, maar dat het uiteindelijk de moeite waard is. Met uitgebreide reviews en gidsen die zijn afgestemd op levensstijlkeuzes, eetgewoonten en trainingen, willen we je helpen om weloverwogen beslissingen te maken.

Onze garantie
Bij Gespierd Lichaam richten we ons op het bieden van bewijsgesteunde gezondheids- en fitnessinformatie aan onze lezers. Ons team verifieert zorgvuldig al onze content tegen wetenschappelijk onderzoek en klinische expertises.


Het Team

jeroen-scholten

Jeroen Scholten

Mede-oprichter

Jeroen is een enthousiaste en gepassioneerde fitnessliefhebber die al sinds zijn jeugd bezig is met sporten. Hij heeft jarenlang in de sportschool gestaan en is uiteindelijk zijn passie voor fitness gaan delen met anderen op Gespierd Lichaam.

Jeroen is gespecialiseerd in krachttraining en heeft zich de afgelopen jaren verdiept in de wetenschap achter het opbouwen van spiermassa en het verminderen van vetpercentage. Hij is ook een grote liefhebber van duurtraining en deelt graag zijn kennis over hoe je het beste kunt trainen om je conditie te verbeteren.

Jeroen gelooft sterk in het belang van een gezonde levensstijl en probeert dat ook in zijn dagelijkse leven toe te passen door gezond te eten en voldoende te bewegen. Hij hoopt dat zijn passie voor fitness ook anderen kan inspireren om hun doelen te behalen en een gezonder leven te leiden.

E-mail Jeroen: [email protected]

Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram

lisa-van-leeuwen

Lisa van Leeuwen

Bijdrager

Lisa is een enthousiaste en gepassioneerde personal trainer met meer dan tien jaar ervaring in de fitnessindustrie. Ze is gespecialiseerd in het helpen van mensen om hun doelen te bereiken, ongeacht hun huidige fitheid of leeftijd. Lisa is ook een fervent voorstander van een gezonde levensstijl en deelt graag haar kennis over afvallen, voeding en oefeningen met haar blogs. Ze is altijd op zoek naar manieren om haar lezers te inspireren en te motiveren om hun beste zelf te worden. Lisa gelooft dat iedereen in staat is om zich fit te voelen en ziet het als haar missie om mensen te helpen dit te bereiken.

E-mail Lisa: [email protected]

Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram


Contactgegevens

Adres:

Markerkant 13 – 10
1314 AN Almere

Telefoonnummer:

085 391 22 71